Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe si Safiye se dusmanesc de moarte! Azi, de la 20.00 la Kanal D

Safiye sufera ingrozitor pentru ca fiica ei a ajuns “sluga” in casa sotului ei, Ilyas si cauta sa isi salveze fiica din casnicia in care a intrat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


In "Dragoste si ura", Hasibe si Safiye se dusmanesc de moarte! Azi, de la 20.00 la Kanal Dicon photo

In serialul "Dragoste si ura", Safiye apeleaza la ajutorul lui Hasibe, intelegere din care amandoua vor avea de castigat. Hasibe promite sa destrame casnicia lui Ilyas iar in schimb, Safiye il va imbrobodi pe Ismet sa se casatoreasca cu Pembe.

Numai ca pentru niciuna dintre cele doua mame, situatia nu va iesi asa cum isi doresc. Hasibe si Safiye ajung sa se dusmaneasca de moarte.

Hasibe se confrunta cu o mare problema; desi banuieste ca Fatma si Cemal se fac vinovati de moartea sotului ei, femeia prefera sa-l calomnieze pe Fikri.


Nu ratati azi un nou episod din serialul "Dragoste si ura", de la 20.00, la Kanal D

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune