Actual

In plina iarna, Gabriela Firea a mers pe jos in cartierul rau famat Ferentari. Ce a gasit cand a ajuns acolo? N-a mai vazut asa ceva nicaieri

Primarul Gabriela Firea s-a implicat activ, in aceste zile grele de iarna, pentru ca activitatea bucurestenilor sa nu fie afectata de conditiile grele de vreme.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 ian 2017

Gabriela Firea a mers in mai multe locuri din Capitala pentru a se asigura ca drumurile sunt deszapezite si s-a implicat in intregul proces. Cel mai dificil a fost in Ferentari, unul din cele mai izolate cartiere din Bucuresti. Acolo, troienele de zapada atingeau si do metri, iar echipele s-au pus imediat pe treaba. (TRAGEDIE la Circul Globus! 11 animale au murit in urma unui incendiu)
"Cu #armata si operatorii de salubritate in Ferentari, sectorul 5 al Capitalei, zona cea mai afectata de ninsori dar si cea mai putin deszapezita in ultimii ani", a scris Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Primarul Capitalei a reusit sa mobilizeze multi oameni pentru ca drumurile pietonale din Bucuresti sa fie deszapezite. Printre acestia, si sportivii.
"Si sportivii de la CSM au dat azi o mana de ajutor pentru a deszapezi trotuarele din Capitala!
Cinste acestor #sportiviminunati cu #spiritcivic!"
, a mai scris ea.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X