Stiri

In razboiul pentru averea lui Adrian Paunescu, mostenitorii poetului au “uitat” cateva camere dintr-o casa si vreo trei tablouri de perete!

Copiii si vaduva lui Adrian Paunescu sunt si acum in proces pentru impartirea averii poetului mort in noiembrie 2010. Mai exact, fiica nerecunoscuta a lui Paunescu, dupa ce si-a castigat in instanta paternitatea, vrea si parte din averea marelui poet.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


In razboiul pentru averea lui Adrian Paunescu, mostenitorii poetului au “uitat” cateva camere dintr-o casa si vreo trei tablouri de perete!icon photo
In procesul care dureaza de mai bine de cinci ani, in prima faza averea a fost impartita intre vaduva si toti cei 4 copii ai poetului, insa Andreea Barlea, devenita acum Paunescu, a fost nemultumita de hotararea instantei, iar procesul a continuat. In primavara acestui an, ea a contestat evaluarea facuta frumoasei vile din str Dionisie Lupu, acolo unde a locuit Paunescu zeci de ani.
In razboiul pentru averea lui Adrian Paunescu, mostenitorii poetului au “uitat” cateva camere dintr-o casa si vreo trei tablouri de perete!

Pana pe 21 iunie, cand este stabilit noul termen al procesului, partile trebuie sa se puna de acord, cate camere sunt in vila din Capitala si unde sunt cateva tablouri si icoane. 

Cititi continuarea pe stirilekanald.ro

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune