Paparazzi

In timp ce tatal lui "se usuca pe picioare", Honorius e din ce in ce mai "impozant"! Imagini "grele" cu Prigoana Jr.| VIDEO EXCLUSIV

Honorius Prigoana a facut forme.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


In timp ce tatal lui "se usuca pe picioare", Honorius e din ce in ce mai "impozant"! Imagini "grele" cu Prigoana Jr.| VIDEO EXCLUSIVicon photo


Or fi de vina anotimpul rece si hainele groase, insa senzatia este ca Honorius Prigoana a luat cam multe kilograme in plus. In vreme ce tatal lui slabeste vazand cu ochii, greutatea se muta la junior. Odata cu transferul de kilograme s-au mutat si o parte din responsabilitati, in conditiile in care mai toate afacerile lui Silviu Prigoana sunt acum conduse de Honorius, care a invatat managementul de la americani, acolo unde a locuit o vreme.


Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins, zilele trecute, pe Honorius, la o intalnire cu un partaner de afaceri (probabil). Tanarul a baut un ceai cu multa miere, in timp ce a schimbat cateva vorbe cu un alt barbat. Discutia a fost una prietenoasa dar nu foarte relaxata, semn ca subiectul discutiei a fost unul destul de serios.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune