Actual

Incendiu puternic in Capitala! Un fost profesor universitar si-a pierdut viata

Scene de groaza in unul dintre cele mai populate cartiere din Capitala. Vecinii, dar si echipele de salvare au facut eforturi disperate sa salveze un profesor universitar din garsoniera lui cuprinsa de flacari.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 26 sep 2017
N-a mai avut nicio sansa. Cel putin asta spun vecinii care su asistat ingroziti la incendiul ce a  mistuit toata casa profesorului univeristar in doar cateva minute.
Tragedia s-a intamplat intr-un cartier marginas al Capitalei. Barbatul in varsta de 70 de ani locuia singur in garsoniera care s-a facut scrum. Vecinii spun ca in ultima perioada s-ar fi izolat si rar il mai vedeau pe afara, potrivit stirilekanald.ro.
Alarma s-a dat imediat  pe scara blocului. Toti vecinii i-au sarit in ajutor. Abia daca au reusit insa, sa se apropie de usa. Fumul gros i-a tinut la distanta.
 
Cand au ajuns pompierii incendiul se manifesta violent. Salvatorii au reusit sa stinga flacarile. Pe barbat insa n-au mai putut sa-l salveze.
 
Trupul neinsufletul al profesorului a fost dus la Institutul de Medicina Legala, din Bucuresti si urmeaza sa se stabileasca cum si-a pierdut viata. Totodata anchetatorii trebuie sa stabileasca pana la sfarsitul anchetei cum a izbucnit incendiul. In acest moment toate variantele sunt luate in calcul. Poate fi vorba de o tigara uitata aprinsa, de un sistem de incalzire improvizat, sau de un scurt circuit. Oamenii legii iau in calcul chiar si varianta in care omul ar fi vrut sa isi incheie socotelile cu viata.
print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X