Paparazzi

EXCLUSIV! Incredibil! Don Juan-ul Borcea a mai facut o victima amoroasa! E vorba de o asistenta medicala chiar de la Jilava! Toata lumea vorbeste despre ei in inchisoare! La fel s-a intamplat si la spitalul Penitenciarului Poarta Alba

Din 2014 de cand a fost condamnat, despre Cristi Borcea se spune ca nu ar fi ratat nicio asistenta medicala-n inchisoare. Fie ca a stat la Poarta Alba, fie ca stat la Jilava, afaceristul a fost un adevarat Don Juan.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 6 mar 2016

Ultima isprava a lui Borcea s-ar fi consumat la inceputul acestui an. Desi afara Valentina Pelinel si Alina Vidican se lupta pentru el si ii toarna copii unul dupa altul, in inchisoare Borcea isi vede linistit de noua sa cucerire.

"Nu mai este niciun secret, Borcea a cucerit si o asistenta medicala, bine facuta, de aici, de la Jilava. Se spune ca Borcea i-a cam luat mintile femeii. A cunoscut-o aici, la cabinetul medical, acolo unde se intalnesc in mod regulat", ne-a dezvaluit unul dintre angajatii inchisorii.

Cristi Borcea nu e la prima isprava de acest gen. In decembrie anul trecut, Romania TV anunta ca omul de afaceri ar fi intretinut relatii sexuale si cu o asistenta de la spitalul Penitenciarului Poarta Alba, unde a fost internat in mai multe randuri pentru probleme de sanatate.

Conducerea inchisorii ar fi facut controale si ar fi luat masuri drastice, dupa ce in salonul in care fusese internat Borcea s-au gasit mai multe sticle de whiskey si haltere, desi omul de afaceri este cunoscut a avea probleme cardiace si chiar a fost supus unei operatii pe cord.

 

 

print
Stiripesurse.ro
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
X