Biz

FOTO fabulos! Cat de bine au ajuns sa semene Anda Adam si Bianca! Ai putea crede ca eternele rivale sunt surori gemene! Comparatia noastra o sa te surprinda

Surpriza uriasa! Daca in urma cu doi ani, Bianca si Anda Adam se imbracau la fel si toata lumea facea comparatii intre ele, mai nou, cantareata si-a schimbat look-ul si a ajuns sa semene cu Dragusanca, de parca ar fi surori gemene!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 mar 2016

Inainte, se imbracau la felDe cativa ani, de cand Bianca are o relatie cu Victor, multi au considerat ca intre ea si fosta iubita a acestuia, Anda Adam, ar fi o asemanare din punct de vedere vestimentar.

Initial, s-a vorbit despre rochiile purtate de ele la anumite evenimente, apoi, despre tinutele casual, care erau, de multe ori, identice!

In ultimul an insa, nu s-a mai pus problema de o comparatie intre cele doua dive, in principal pentru ca Anda a ramas insarcinata si a adus pe lume o fetita. Era normal ca, in aceasta perioada, artista sa poarte alt gen de haine, mai largi, potrivite gravidelor, in timp ce Dragusanca a aratat din ce in ce mai bine si a putut opta pentru vestimentatii indraznete.

Seamana si in privinta look-uluiTotusi, de la inceputul acestui an, situatia s-a schimbat iar, odata cu revenirea Andei la kilogramele din trecut. Mai mult, cantareata si-a schimbat imaginea si a inceput sa pozeze exact ca Bianca, iar in fotografii ai senzatia ca vedete sunt…surori gemene!La ultima postare a Andei Adam, intr-o poza alb-negru, ea are aceeasi culoare de par ca a iubitei lui Slav, acelasi machiaj, buzele tuguiate si, culmea, acelasi stil de a se imortaliza!

 

 

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X