Biz

Incredibil, ce se intampla in aceste momente cu Marcel Toader! Barbatul a revenit acasa, dar este distrus, cu moralul la pamant! EXCLUSIV

Marcel Toader s-a intors in apartamentul pe care il detine in Bucuresti, insa pare mai schimbat ca niciodata! Apropiatii sustin ca arata destul de rau, este mereu abatut si nu mai scoate o vorba.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 aug 2017

Dupa despartirea de Maria Constantin, omul de afaceri este extrem de afectat si nimic nu il mai poate determina sa zambeasca! (incredibil, Marcel Toader stia ca barbatii se tin dupa sotia lui. declaratii incendiare)

Situatie dificila pentru Marcel Toader in aceste momente! De cand Maria Constantin a plecat de acasa, el a preferat sa se izoleze de toata lumea si sa nu dea deloc declaratii, asa cum s-a intamplat in cazul divorturilor anterioare.

Initial, afaceristul a plecat o perioada din Capitala si a incercat sa se linisteasca. “Marcel s-a dus la Petrosani pentru a evita scandalurile. In plus, nu a vrut sa fie el cel care sa dea apa la moara barfitorilor. A considerat ca, de data aceasta, cel mai bine ar fi ca rufele murdare sa le spele in familie si nicidecum in public”, au dezvaluit persoane din preajma lui Toader.

Dupa doua saptamani insa, afaceristul a decis sa se intoarca acasa si sa se obisnuiasca din nou cu statutul de barbat singur. “Marcel sta in locuinta din Bucuresti, dar este de nerecunoscut! A slabit si este mereu abatut! Nu mai are chef de nimic si pare ca totul s-a sfarsit pentru el. Nimic nu mai este ca inainte si chiar nu poate sa inteleaga de ce s-a ajuns la aceasta ruptura, care il afecteaza atat psihic, cat si fizic! Pur si simplu este distrus! I-a ramas totusi demnitatea caracteristica lui”, au povestit prietenii afaceristului.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X