Actual

Incredibil! Doctorul- erou de la Fundeni s-a intors in Bucuresti cu avionul! In urma cu doi ani a mai trait o tragedie aviatica! Afla povestea dr Radu Zamfir

Dr. Radu Zamfir, chirurgul de la Spitalul Fundeni, care s-a aflat in "avionul mortii" din Muntii Apuseni este considerat salvatorul colegilor sai. El este cel care, dupa prabusirea aparatului, a incercat sa le dea tuturor primul ajutor.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 ian 2014

Dr. Radu Zamfir i-a facut resuscitare tinerei studente care se afla cu ei in avion si a incercat sa-l salveze chiar si pe Adrian Iovan. Pilotul insa era blocat in avion. Azi, Radu Zamfir a povestit cum si-a gasit sfarsitul Aura Ion, tanara studenta la medicina" "Plangea, spunea ca ii e frig. Lacrimile i-au inghetat pe obraji"

Azi, doctorul nu a vrut sa ramana internat la spitalul de la Cluj, a fost externat pe semnatura si s-a intors la Bucuresti. Si nu oricum, ci a avut curajul sa se urce din nou in avion, la doar o zi dupa accident.

Cine este insa doctorul considerat azi erou? Radu Zamfir are 39 de ani si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti in 1998. Este medic specialist chirurgie generala si lucrează la Institutul Clinic Fundeni, in Laboratorul de Cercetare Chirurgie. El a participat la sute de transplanturi alaturi de prof. dr. Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni.

In plan personal, doctorul este casatorit cu o doctorita, iar impreuna au o fetita de 8 ani. Este pasionat de motociclism.

Surse din Spitalul Fundeni au declarat ca, acum doi ani, medicul Radu Zamfir a mai trecut printr-un accident de avion similar celui de luni si, culmea, tot in zona Muntilor Apuseni. Si atunci, soarta a fost de partea lui.

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X