Actual

Incredibil! Doctorul- erou de la Fundeni s-a intors in Bucuresti cu avionul! In urma cu doi ani a mai trait o tragedie aviatica! Afla povestea dr Radu Zamfir

Dr. Radu Zamfir, chirurgul de la Spitalul Fundeni, care s-a aflat in "avionul mortii" din Muntii Apuseni este considerat salvatorul colegilor sai. El este cel care, dupa prabusirea aparatului, a incercat sa le dea tuturor primul ajutor.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 ian 2014

Dr. Radu Zamfir i-a facut resuscitare tinerei studente care se afla cu ei in avion si a incercat sa-l salveze chiar si pe Adrian Iovan. Pilotul insa era blocat in avion. Azi, Radu Zamfir a povestit cum si-a gasit sfarsitul Aura Ion, tanara studenta la medicina" "Plangea, spunea ca ii e frig. Lacrimile i-au inghetat pe obraji"

Azi, doctorul nu a vrut sa ramana internat la spitalul de la Cluj, a fost externat pe semnatura si s-a intors la Bucuresti. Si nu oricum, ci a avut curajul sa se urce din nou in avion, la doar o zi dupa accident.

Cine este insa doctorul considerat azi erou? Radu Zamfir are 39 de ani si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti in 1998. Este medic specialist chirurgie generala si lucrează la Institutul Clinic Fundeni, in Laboratorul de Cercetare Chirurgie. El a participat la sute de transplanturi alaturi de prof. dr. Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni.

In plan personal, doctorul este casatorit cu o doctorita, iar impreuna au o fetita de 8 ani. Este pasionat de motociclism.

Surse din Spitalul Fundeni au declarat ca, acum doi ani, medicul Radu Zamfir a mai trecut printr-un accident de avion similar celui de luni si, culmea, tot in zona Muntilor Apuseni. Si atunci, soarta a fost de partea lui.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X