Vedete

Incredibil, incepe lupta pe averea Denisei Manelista! Mama ei a anuntat ca vrea 25% din bunurile cantaretei! Ce a spus insa tatal sau EXCLUSIV

La trei saptamani de la moartea Denisei Raducu, persoane din familia cantaretei sustin ca deja au inceput discutiile legate de bunurile pe care ea le avea in momentul decesului!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Incredibil, incepe lupta pe averea Denisei Manelista! Mama ei a anuntat ca vrea 25% din bunurile cantaretei! Ce a spus insa tatal sau EXCLUSIVicon photo
Averea Denisei este un subiect aprins in familia regretatei cantarete! Daca unii nici nu vor sa auda de vreun banut, ei bine, sunt altii care abia asteapta sa intre in posesia unor lucruri de-ale tinerei sau, daca nu, sa fie recompensati financiar. (scandal in familia Raducu, vezi ce ii reproseaza mama Denisei fostului impresar al fiicei sale)

Incredibil, incepe lupta pe averea Denisei Manelista! Mama ei a anuntat ca vrea 25% din bunurile cantaretei! Ce a spus insa tatal sau EXCLUSIV
Surse din Stefanesti sustin ca mama artistei ar fi avut o discutie in acest sens cu fiica ei, Adelina, chiar inainte ca aceasta sa plece in Spania, acolo unde este stabilita, alaturi de sotul sau si cele trei fetite, de ani buni.

“In momentul in care a simtit ca nu mai este nimic de facut in privinta bolii sale si sfarsitul ii era din ce in ce mai  aproape, Denisa a luat decizia ca apartamentul ei din Bucuresti, cat si masina de lux sa revina Adelinei! Insa, manelista a facut totul la nivel verbal, nicidecum nu si-a intocmit vreun testament! In aceste conditii, conform legii, dupa moartea sa, tot ce a detinut  trebuie impartit familiei! Astfel procentul de 50 % din avere ramane surorii sale, in timp ce procentul celalalt de 50% se imparte intre parinti, Geta si Emilian Raducu, in proportii egale! Daca tatal fetei a anuntat ca nu vrea nimic, nu acelasi lucru se pare ca se intampla cu mama Denisei. Din cate se vorbeste prin sat, ea si-a exprimat dorinta de a intra in posesia unui sume si a vorbit in acest sens cu fata sa cea mare, cu care va ajunge cu siguranta la un rezultat pozitiv”, au spus persoane din Stefanesti.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune