Stiri

Incredibil! Rebekah Shelton, cunoscută pentru participarea la ”Big Brother”, n-a murit: ”Cineva nu poate accepta că sunt fericită!”

O mulţime de fani ai show-ului ”Big Brother” au fost şocaţi să afle că Rebekah Shelton s-a stins din viaţă la vârsta de 32 de ani, însă se pare că a fost vorba de o ştire falsă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Incredibil! Rebekah Shelton, cunoscută pentru participarea la ”Big Brother”, n-a murit: ”Cineva nu poate accepta că sunt fericită!”icon photo
 
În cursul zilei de vineri, au apărut informaţii în mediul virtual potrivit cărora cunoscutul transgender Rebekah Shelton s-a stins din viaţă la vârsta de 32 de ani. Nu era precizată cauza morţii şi nici alte detalii, însă ulterior, au apărut noi informaţii. 
 
Conform Metro, fostul star ”Big Brother” n-a murit, iar dovadă este videoclipul pe care l-a postat pe contul personal de socializare, în care vorbeşte despre faptul că a fost victima unei ştiri false.
De asemenea, ea a mărturisit că i-a fost spart contul de socializare, în prezent aflându-se în vacanţă. 
 
”Bună, dragilor. Vă rog să nu mai împânziţi vestea că sunt moartă. Evident, nu sunt. Cineva mi-a spart contul de Twitter şi a scris statusul acela stupid. Se pare că acea persoană nu poate accepta că sunt fericită. Sunt în vacanţă în Arabia şi nu sunt moartă.”, a spus ea.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune