WOW

Incredibil! S-a îmbătăt la o petrecere în familie şi mai apoi s-a retras în dormitor! Ce s-a întâmplat întrece orice imaginaţie

O femeie care a băut peste măsură la o petrecere în familie a fost protagonista unei situaţii jenante.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Incredibil! S-a îmbătăt la o petrecere în familie şi mai apoi s-a retras în dormitor! Ce s-a întâmplat întrece orice imaginaţie


Femeia a luat parte la o petrecere organizată în familie, iar după câteva pahare, ea a decis să se retragă în dormitorul soţului. S-a băgat în pat şi au făcut amor, însă când s-a trezit a avut pare de un şoc. Alături de ea nu se afla soţul său, ci cumnatul stabilit în Arabia Saudită.

„Am plecat imediat în dormitorul meu şi al soţului. El încă dormea, m-am pus în pat, dar mi-am adus aminte că mi-am uitat lenjeria intimă acolo. M-am întors şi cumnatul meu s-a trezit. I-am zis să nu mai spună la nimeni şi mi-a răspuns că nici nu intenţiona să facă asta. A doua zi el s-a întors în Arabia Saudită. Nu ştiu ce să fac, dacă să păstrez secretul său să îi spun soţului meu”, a scris femeia psihologului de la Sun.


Ulterior, după ce a dezvăluit drama pe care o trăieşte, ea a fost sfătuită să păstreze secretul pentru ca mariajul lor să nu se destrame dintr-o prostie.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune