Biz

INCREDIBIL! Un cunoscut ziarist roman a cazut cu avionul pe care-l pilota in ocean si este dat disparut! Andrei Postelnicu fusese consilierul lui Mircea Geoana!

Conform hotnews.ro, Andrei Postelnicu este dat disparut inca de vineri, cand avionul pilotat de el a disparut de pe radare.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 feb 2014

Conform hotnews.ro, care citeaza presa americana, "un avion pilotat de Andrei Postelnicu, fost ziarist la Financial Times, a disparut de pe radar vineri seara in Florida (SUA). Garda de Coasta continua sa caute pilotul si epava avionului, dar autoritatile banuiesc ca avionul s-a prabusit in ocean. Oamenii din zona au gasit un rucsac in care erau acte ale lui Postelnicu, precum si o gheata. Avionul a disparut de pe radar in Florida, zborul fiind anuntat pe ruta Florida Keys - Vero Beach", noteaza hotnews.ro. Andrei Postelnicu, fost ziarist la Evenimentul zilei, Financial Times si Bloomber News, inchiriase avionul, un Piper PA-28 Cherokee. In 2009, Postelnicu facuse parte din stafful de campanie al lui Mircea Geoana, candidat la presedintia Romaniei.

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X