Stiri

Inmormantare transmisa live pe Facebook. Ce s-a vazut in timpul ceremoniei! Toti au ramas masca

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Inmormantare transmisa live pe Facebook. Ce s-a vazut in timpul ceremoniei! Toti au ramas masca
 
La finalul lunii iunie, un tanar de 19 ani, din Nasaud si-a pierdut viata intr-un mod tragic. Demy a fost strivit de propria lui masina, chiar sub privirile iubitei sale.
 
In ziua fatidica, Demy si-a scos iubita la plimbare cu masina. Baiatul cauta un loc pentru cateva momente de intimitate. La un moment, autoturismul nu a mai putut inainta si a inceput sa derapeze. Tanarul a iesit din masina si a incercat sa impinga autorismul, insa din pacate a murit strivit. 
 
 
Baiatul, care provine dintr-o familie de penticostali, a fost inmormantat pe 3 iulie. 
 
Priveghiul si inmormantarea au fost transmise live pe pagina de Facebook a Bisericii Penticostale "Betel" din Rebrisoara. Filmarea se intinde doua ore si a fost realizata cu mai multe camere. 
 
Reprezentantii bisericii si familia au ales sa promoveze inmormantarea pe Facebook, pentru a putea fi alaturi de ei si cei plecati peste hotare. Mesajele acestora nu au intarziat sa apara, sub forma de comentarii pe pagina de Facebook a bisericii. Filmarile pot fi urmarite aici.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune