Vedete

Inna a isterizat internetul cu ultima sa fotografie! Poarta sau nu sutien?

Inna este extrem de sexy in ultimul timp. Cantareata are aparitii din ce in ce mai provocatoare, care rapesc toate privirile. De aceasta data, artista a purtat o bluza extrem de transparenta, incat te intrebi daca poarta sau nu sutien.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.B.


 
Inna a isterizat internetul cu ultima sa fotografie! Poarta sau nu sutien?icon photo
 
Tinuta purtata de Inna este compusa dintr-o pereche de pantaloni albi si o bluza dintr-un material transparent cu broderii, precum si niste flori. Ultimul articol vestimentar mentionat este foarte scurt, pana la nivelul buricului. 
 
 
Fanii au sarit imediat sa ii ofere complimente artistei: "Esti extrem de sexy", a scris unul dintre admiratorii artistei. De asemenea, Inna a primit la fotografie aproximativ 30.000 de like-uri.
Inna a isterizat internetul cu ultima sa fotografie! Poarta sau nu sutien?

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune