Biz

Insurat si tatic, Pepe se infioara cand isi aminteste trecutul amoros! “Vezi cate una pe strada, dupa nu stiu cat ani, si te gandesti: Aoleu, eu am fost cu aia?!” Iata declaratiile incredibile ale artistului

Femeile au roit mereu in jurul lui mai ceva ca albinele la stup, dar Pepe si-a dorit intotdeauna sa fie barbat insurat, asezat la casa lui, motiv pentru care acum se afla deja la cea de-a doua casnicie. Asta nu inseamna, insa, ca nu i-au mai trecut prin asternuturi si alte femei, avand o perioada de glorie in anii burlaciei. Privind in urma, insa, solistul se cam stramba gandindu-se la doamnele si la domnisoarele care i-au placut, odata.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 14 iul 2013

Dana Gheorghe, Oana Zavoranu si Raluca Pastrama sunt cele trei femei din viata lui Pepe de cand a devenit celebru si le stie toata lumea. Fiecare frumoasa in felul ei, e clar ca solistul are o atractie pentru femeile care arata bine si care atrag si privirile celorlalti barbate. Insa, in afara de ele, mai mult ca sigur ca mai sunt si alte reprezentante ale sexului frumos care i-au trecut prin asternut, pentru o singura noapte sau mai mult, dar pe care Pepe n-a simtit nevoia sa le afiseze, public.

Totusi, e impacat cu trecutul sau amoros, desi il cam pufneste rasul in momentul in care este intrebat de foste: “Nu mai tin legatura cu nici una, nu mai am treaba cu ele. Nu mai stiu ce fac, nici nu ma interseaza. Stii cum e, cand le vezi pe strada, dupa nu stiu cat ani, te gandesti “Aoleu, eu am fost cu aia?!”, asa ca e mai bine sa nu stiu (n.r. rade). Sa fie sanatoase, le doresc tot binele din lume, eu imi vad de viata mea. Nu ma intereseaza trecutul, acum privesc doar prezentul si viitorul”, a declarat Pepe, pentru WOWbiz.ro. Iar acum, solistul chiar traverseaza o perioada fericita, viata schimbandu-i-se radical de anul trecut, de cand a devenit tatic. Fetita lui, Maria, este darul pe care l-a asteptat toata viata, iar luna viitoare el si Raluca pregatesc ruperea turtei micutei.

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X