WOW

INTERZIS CARDIACILOR! Acesta este video-ul EXTREM de violent care a facut-o pe Paula Seling sa planga si sa blesteme! Ai inima sa te uiti la el?

Paula Seling a cedat nervos, duminica, din cauza solutiei propuse de autoritati in privinta cainilor vagabonzi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


INTERZIS CARDIACILOR! Acesta este video-ul EXTREM de violent care a facut-o pe Paula Seling sa planga si sa blesteme! Ai inima sa te uiti la el?
Paula Seling este o mare iubitoare de animale si nu concepe ca acestea sa fie ucise! Cantareata a vizionat un clip, care a devenit viral in Romania, in contextul in care un baiat de numai 4 ani a fost ucis de maidanezi, iar acum se cere eutanasierea tuturor cainilor violenti.

Paula a dat share la acest clip pe Facebook si a spus ca "Nu pot sa nu plâng când vad ce trebuia sa fie OMUL si ce a ajuns...Oamenii au inceput sa arda cainii de vii! Dumnezeule!!

NIMENI nu are dreptul sa facă asa ceva, si toţi cei care ganditi ca e normal ce se întâmpla înseamnă ca nu aveţi Dumnezeu! Universul se va razbuna la un moment dat!"
.

In clip, un caine este ars de viu de catre un barbat. ATENTIE! Imaginile sunt SOCANTE!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune