Actual

Video| Invatatoarea spagara era disperata! Pierduse 70.000 de euro cu afacerile, nu-si platise ratele si intrase in insolventa!

Invatatoarea filmata in timp ce le cerea parintilor bani pentru diverse cadouri a intrat in insolventa in 2010, din cauza ca parintii si-au retras copiii de la after-school-ul privat pe care-l conducea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 3 ian 2014

Un parinte revoltat a inregistrat-o pe invatatoarea care pretindea tot mai multi bani pentru cadouriAsa cum presa a relatat in ultimele zile, invatatoarea de la Scoala nr. 10 din Bucuresti, filmata in timp ce le pretindea parintilor mai multi bani pentru cadouri, se numeste Diana Blandu. In paralel cu activitatea de invatatoare, Blandu se ocupa si cu un after-school. Firma prin care deruleaza aceasta activitate i-a adus o pierdere de aproape 30.000 de euro in 2012, dupa ce in 2011 profitul fusese nul. In 2010, o alta firma prin care Blandu derula afacerea after-school a intrat in insolventa, cu pierderi de aproape 40.000 de euro in anii 2008 si 2009. In 2010, in Buletinul procedurilor de insolventa, Blandu, in calitate de administrator al firmei, a dat o declaratie prin care explica intrarea in impas a afacerii: “Activitatea s-a bucurat de aprecierea clientilor (parinti şi copii)… Numarul de copii inscrisi a crescut pana la 80, în anul 2008. Dar, in anul 2008, an in care debitoarea a functionat si intr-o locatie favorabila in Baneasa, au aparut divergente intre coproprietarii imobilului inchiriat de debitoare, astfel incat, s-a impus gasirea altei locatii. Din acest motiv, la care se adauga criza financiara generala, parintii si-au retras copiii, astfel ca debitoarea a inregistrat pierderi din activitatea de baza. Incercarile de a redresa situatia financiara a debitoarei, prin mutarea in alte locatii, s-au soldat cu esec. Astfel ca, la incheierea anului scolar, asociatii debitoarei au hotarat deschiderea procedurii insolvenţei impotriva debitoarei. Administratorul statutar, dna Blandu Florina-Dana apreciaza ca nu sunt sanse de reorganizare a activitatii debitoarei”.

Invatatoarea a fost filmata pe ascuns Mai mult, firmei administrate de Blandu i-au fost confiscate doua masini: “Cele 2 autovehicule inregistrate in contabilitatea debitoarei sunt in sistem leasing, debitoarea fiind doar utilizator. Autoturismele au fost preluate de firmele de leasing pentru neplata ratelor scadente de mai mult de 3 luni”.

print
Stiripesurse.ro
Catalina Ponor si-a dat mama afara din sala, de la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca! "Saraca, a stat afara pe scari" - Iata de ce gimnasta i-a spus ca nu suporta sa o vada in sala
Catalina Ponor si-a dat mama afara din sala, de la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca! "Saraca, a stat afara pe scari" - Iata de ce gimnasta i-a spus ca nu suporta sa o vada in sala
X