Vedete

Ion Dichiseanu, implicat într-un ACCIDENT rutier teribil

Celebrul actor Ion Dichiseanu a fost implicat într-un accident deosebit de grav, în timpul vacanţei pe care o petrecea în staţiunea românească Eforie Sud.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ion Dichiseanu, implicat într-un ACCIDENT rutier teribil

Ion Dichiseanu a lovit trei oameni, pe trecerea de pietoni, în timp ce se îndrepta către Constanţa, la volanul autoturismului pe care îl deţine.

La un moment dat, în zona blocurilor din Eforie Sud, actorul nu a reuşit să frâneze şi a lovit trei persoane, aflate pe trecerea de pietoni.


Persoanele au fost transportate la spital cu răni uşoare, iar actorul a dat explicaţii la poliţie pentru incident. Ulterior, el a fost lăsat să plece acasă, scrie antena3.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune