Vedete

Ion Petrisor, impresarul manelistilor, o face praf pe manelista Denisa! "Este virgina in anus. Toata lumea stie ca este traficanta de droguri!"

Florin Salam a ajuns in mijlocul unui scandal , dupa ce unul dintre instrumentistii sai a sarit la bataie in incinta aeroportului Henri Coanda si l-a desfigurat pe Liviu Dovleac, impresarul si varul Denisei. De aici a pornit razboiul, manelistii incepand sa-si arunce acuzatii grele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Invitat intr-o emisiune de la Acasa TV, Ion Petrisor, celebrul impresar al manelistilor, a facut-o praf pe Denisa, dupa ce aceasta a declarat ca inca este virgina la 23 de ani, desi toata lumea stie ca traieste cu Liviu Dovleac.

"Sa va fie rusine! Stie toata Italia ca traiti impreuna. Denisa poate e virgina, dar in anus. Cine este Denisa? Ea este cantareata? Singurul concert in care a fost pe afis a fost atunci cand Liviu mi-a promis ca imi da o discoteca. Denisa, daca zic un cuvant, maine esti arestata! Lumea stie ca esti cantareata, nu traficanta de droguri! Aduci droguri din Italia!", a povestit Petrisor.

Bineinteles, Denisa s-a aparat: "Daca vindeam droguri, eram plina de bani!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovniciloricon photo

Stiri

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovnicilor

Pentru crestini, perioada Postului Pastelui este una speciala din punct de vedere spiritual.

Titlu secțiune