Vedete

Ionela Prodan a colaborat cu cel considerat fiul nelegitim al Regelui Mihai! Vezi aici ce campanie au realizat regretata artista si Dieter Stanzeleit | DEZVALUIRI

Prin functiile onorifice pe care le-a avut, Ionela Prodan s-a ocupat ani buni de imaginea Romaniei in lume.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Ionela Prodan a colaborat cu cel considerat fiul nelegitim al Regelui Mihai! Vezi aici ce campanie au realizat regretata artista si Dieter Stanzeleit | DEZVALUIRIicon photo

Violonist stabilit in Germania, Dieter Stanzeleit (78 de ani) a pierdut acum un deceniu procesul prin care incerca sa dovedeasca faptul ca este fiul legitim al Regelui Mihai. In acea perioada, pana sa piarda definitiv orice cale de atac in justitie, Dieter se implicase si in diverse campanii care aveau ca punct central imbunatatirea imaginii Romaniei in lume.

Fiul nelegitim al Regelui Mihai a sustinut si initiat in 2002 campania promotionala "Romania, tara prietenoasa din Carpati", la care a colaborat si regretata Ionela Prodan, cantareata de muzica populara care a murit la 70 de ani. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune