Vedete

Ionela Prodan a murit, Oana Lis e devastata de vestea decesului prietenei sale: „Aveam un parfum de la dansa, mirosea a iasomie”

Dupa anuntul Anamariei Prodan, Oana Lis e devastata de vestea decesului Ionelei Prodan, de care o lega o stransa prietenie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ionela Prodan a murit, Oana Lis e devastata de vestea decesului prietenei sale: „Aveam un parfum de la dansa, mirosea a iasomie”icon photo

Anamaria Prodan a anuntat luni seara ca mama sa, Ionela Prodan, a murit, dupa o lunga suferinta. Multi oameni i-au transmis condoleante impresarei, printre acestea numarandu-se si Oana Lis.

Sotia lui Viorel Lis era de mai multi ani prietena cu Ionela Prodan. „Condoleante!”, a postat Oana, dupa care a revenit. „Aveam un parfum de la dansa...parfum Ionela Prodan...mirosea a iasomie...”

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune