WOW

Ionut Dolanescu a gasit-o moarta in casa pe Ileana Constantinescu. "Au intrat cu greu, cu cheia unei vecine. A gasit-o pe jos fara suflare"

Ileana Constantinescu a fost gasita moarta de catre Ionut Dolanescu. Cantareata de muzica populara nu mai raspundea la telefon, ceea ce l-a alarmat pe un alt artist, Tiberiu Ceia. Care a fost sirul evenimentelor!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Ionut Dolanescu a gasit-o moarta in casa pe Ileana Constantinescu. "Au intrat cu greu, cu cheia unei vecine. A gasit-o pe jos fara suflare"icon photo

Cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu a fost gasita moarta in propria ei casa. Interpreta a murit miercuri noaptea, iar cel care a gasit-o a fost Ionut Dolanescu, acesta fiindu-i vecin. Tragica descoperire a fost facuta de Ionut Dolanescu dupa ce, un alt artist cunoscut l-a contactat. Tiberiu Ceia l-a alertat pe Ionut Dolanescu atunci cand Ileana Constantinescu nu mai raspundea la telefon. Ionut Dolanescu a mers la o vecina care avea cheia de la casa unde locuia cantareata decedata si asa a reusit sa intre, potrivit click.ro. Ileana Constantinescu a fost gasita pe jos, fara suflare. Fiul lui Ion Dolanescu a chemat SMURD-ul, dar tot ce s-a putut face a fost sa se constate decesul femeii. Era moarta de 12 ore. La sfarsitul acestei luni, Ileana Constantinescu ar fi implinit 89 de ani.

”Nu mai raspundea la telefon si atunci l-am rugat pe Ionut sa mearga pana la ea. Au intrat cu greu, cu cheia unei vecine. A gasit-o pe jos fara suflare. Pe 30 mai ar fi implinit 89 de ani. Dumnezeu sa o ierte!”, a spus Tiberiu Ceia, potrivit click.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune