Vedete

Ionut Lupescu este maestru la facut gratare si servit vin in pahare! Uite-l pe candidatul la sefia FRF cat de indeminatic este!

Fostul mare international Ionut Lupescu a anuntat ca va candida la presedintia FRF, unde il va infrunta pe Razvan Burleanu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ionut Lupescu este maestru la facut gratare si servit vin in pahare! Uite-l pe candidatul la sefia FRF cat de indeminatic este!icon photo

Ionut Lupescu este maestru la facut gratare, dupa cum se poate observa intr-o fotografie realizata in curtea vilei sale. Fostul mare fotbalist a fost pozat in timp ce pregatea gratarul, alaturi de un amic. (vezi din ce cauza a murit tatal lui Ionut Lupescu)

Nu este singura postura casnica in care a fost surprins fostul mare fotbalist, care a ocupat si functia de director al Comisiei Tehnice de la UEFA. Recent, Lupescu a fost pozat in timp ce turna vin in pahare, la o petrecere in familie.

Ionut Lupescu este maestru la facut gratare. Si-a facut timp sa anunte ca va candida la presedintia FRF

Ionut Lupescu este maestru la facut gratare, dar in aceasta primavara va avea alte preocupari, urmand sa fie in campanie pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Lupescu a anuntat recent ca va candida impotriva lui Razvan Burleanu. „M-am hotărât să intru în această luptă fiindcă foarte multă lume mi-a cerut să facem ceva pentru fotbalul românesc. În zilele următoare voi face şi o conferinţă de presă pentru a oferi detalii. Mi-am încheiat socotelile cu UEFA, urmează să plec şi prin ţară pentru a discuta cu membrii afiliaţi. De asemenea, în perioada următoare o să prezint detalii şi despre echipa cu care intenţionez să lucrez. Oricum, conform statutului, preşedintele are dreptul să propună secretarul general, iar pentru această variantă am deja în minte câteva persoane”, a declarat Lupescu pentru gsp.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune