Vedete

Irinel Columbeanu, marturisiri despre cel de-al doilea copil cu Monica Gabor

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Irinel Columbeanu, marturisiri despre cel de-al doilea copil cu Monica Gaboricon photo
Irinel Columbeanu si Monica Gabor au format unul din cele mai mediatizate cupluri din showbizul romanesc. In urma casniciei lor, a rezultat si un copil, Irinuca. Fetita se afla in prezent in custodia tatalui ei.Una din cele mai mari dorinte ale lui Irinel Columbeanu a fost aceea de a deveni tata, iar acest lucru s-a intamplat in momentul in care Monica Gabor a ramas insarcinata.

Irinel Columbeanu, marturisiri despre cel de-al doilea copil cu Monica Gabor

Afaceristul a recunoscut ca i-ar fi placut ca Irinuca sa mai aiba o sora sau un fratior si nu ar fi spus "nu" unei sarcini secundare ale fostei sale sotii.
Nu la fel de entuziasmat s-a aratat, in schimb, de eventualitatea ca Irina sa aiba  o sora sau un frate vitreg.

"Nu m-am gândit, dar cred că ar fi un beneficiu pentru ea. Eu sunt singur la părinţi, la fel şi ea. Cred că ar fi fost şi un avantaj.(...)  Cred că ar fi fost un avantaj să nu fie un frate sau o soră vitregă", a spus Irinel Columbeanu la un post de televiziune.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune