Vedete

Irinel Columbeanu, marturisiri despre cel de-al doilea copil cu Monica Gabor

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Irinel Columbeanu, marturisiri despre cel de-al doilea copil cu Monica Gaboricon photo
Irinel Columbeanu si Monica Gabor au format unul din cele mai mediatizate cupluri din showbizul romanesc. In urma casniciei lor, a rezultat si un copil, Irinuca. Fetita se afla in prezent in custodia tatalui ei.Una din cele mai mari dorinte ale lui Irinel Columbeanu a fost aceea de a deveni tata, iar acest lucru s-a intamplat in momentul in care Monica Gabor a ramas insarcinata.

Irinel Columbeanu, marturisiri despre cel de-al doilea copil cu Monica Gabor

Afaceristul a recunoscut ca i-ar fi placut ca Irinuca sa mai aiba o sora sau un fratior si nu ar fi spus "nu" unei sarcini secundare ale fostei sale sotii.
Nu la fel de entuziasmat s-a aratat, in schimb, de eventualitatea ca Irina sa aiba  o sora sau un frate vitreg.

"Nu m-am gândit, dar cred că ar fi un beneficiu pentru ea. Eu sunt singur la părinţi, la fel şi ea. Cred că ar fi fost şi un avantaj.(...)  Cred că ar fi fost un avantaj să nu fie un frate sau o soră vitregă", a spus Irinel Columbeanu la un post de televiziune.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune