Actual

Ironia sortii! Ultimul mesaj postat de romanca moarta in Italia! Ce a facut cu doar doua ore inainte de tragedie

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017
 
Cristina Boroiban, o tanara romanca de 28 de ani, a murit intr-un accident cumplit care a avut loc in Italia, acolo unde era stabilita de mai multi ani. 
 
 
Accidentul a avut loc pe via Renazzo din localitatea Cento, provincia Ferrara, iar concubinul femeii se afla si el de fata. 
 
 
Inainte cu doar doua ore de tragedie, Cristina a postat pe contul personal de socializare un citat in care vorbea despre adevar. 
 
 
"Dar uita-te la doamna, este usor, o invat sa fie nebuna.
Doar strigand adevarul in fata, nu o vor crede si te vor supara. Luigi Pirandello", este mesajul postat de romanca cu doar doua ore inainte de accidentul cumplit in care si-a pierdut viata. 
 
 
„Eu mergeam înainte. Ea în urma mea cu vreo sută de metri. Ne întorceam la Renazzo. Voiam să mă opresc în zona industrială, s-o îmbrăţişez. Era o ocazie importantă pentru a fi împreună, având în vedere că în această perioadă eram mereu la distanţă. Dar nu am mai reuşit”, a mai declarat iubitul romancei, cel cu care avea o fetita in varsta de 5 ani pe nume Desire. 
 
 
„Era numai praf în urma mea, m-am întors din drum şi am văzut ceea ce se întâmplase. Am fugit la ea. Îmi tot repetam, nu se poate să fie un moment de neatenţie cel care mi-o ia de lângă mine. Nu poate fi adevărat”, a adaugat Fausto.
 
print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X