Biz

Israela, dezvaluiri socante: "Liviu m-a obligat sa fac amor! Era baut"

Israela a dezvaluit ca la un moment dat Liviu a fortat-o sa faca amor cu el.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 8 mar 2016


Invitata la o emisiune TV, Israela a povestit un episod neplacut din intimitatea ei cu Liviu.


"Liviu m-a obligat să facem amor. Ştiam că este băut, dar cred că influenţa băuturii s-a agravat în timpul actului sexual. Am continuat circa 25 de minute, iar la el orgasmul nu mai venea. La o femeie după atâta timp începe să te doară. I-am zis să facem pauză, dar el nu a vrut. Mă ţinea. Până la urmă l-am împins. Nu am mai acceptat să fiu cu el în intimitate. Eu în domeniul sexului nu eram deschisă. Nu eram de acord cu sexul oral.", a spus Israela.

"Daca exista asa ceva intr-o relatie, eu le recomand femeilor sa plece. Israela trebuia sa ma lase atunci. Eu i-am spus. Stiam ca o luam pe un drum gresit", a spus Liviu.

"Eu, până să îl cunosc, eram foarte inhibată. Nu am făcut niciodată sex oral, de altele nu mai spun. Liviu nu m-a văzut niciodată în pielea goală.

Eu, cu primul meu soţ, am fost căsătorită 20 de ani. Nici el nu m-a văzut. Am avut un corp frumos, am fost o fată foarte frumoasă. Eu sunt o tipă pudică. Poate să ma simtă goală, dar nu trebuie să mă etalez în toată frumuseţea sau nefrumuseţea mea”,
a mai spus Israela.

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X