Biz

Israela, dezvaluiri socante: "Liviu m-a obligat sa fac amor! Era baut"

Israela a dezvaluit ca la un moment dat Liviu a fortat-o sa faca amor cu el.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 8 mar 2016


Invitata la o emisiune TV, Israela a povestit un episod neplacut din intimitatea ei cu Liviu.


"Liviu m-a obligat să facem amor. Ştiam că este băut, dar cred că influenţa băuturii s-a agravat în timpul actului sexual. Am continuat circa 25 de minute, iar la el orgasmul nu mai venea. La o femeie după atâta timp începe să te doară. I-am zis să facem pauză, dar el nu a vrut. Mă ţinea. Până la urmă l-am împins. Nu am mai acceptat să fiu cu el în intimitate. Eu în domeniul sexului nu eram deschisă. Nu eram de acord cu sexul oral.", a spus Israela.

"Daca exista asa ceva intr-o relatie, eu le recomand femeilor sa plece. Israela trebuia sa ma lase atunci. Eu i-am spus. Stiam ca o luam pe un drum gresit", a spus Liviu.

"Eu, până să îl cunosc, eram foarte inhibată. Nu am făcut niciodată sex oral, de altele nu mai spun. Liviu nu m-a văzut niciodată în pielea goală.

Eu, cu primul meu soţ, am fost căsătorită 20 de ani. Nici el nu m-a văzut. Am avut un corp frumos, am fost o fată foarte frumoasă. Eu sunt o tipă pudică. Poate să ma simtă goală, dar nu trebuie să mă etalez în toată frumuseţea sau nefrumuseţea mea”,
a mai spus Israela.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X