Vedete

Israela, dezvaluiri socante: "Liviu m-a obligat sa fac amor! Era baut"

Israela a dezvaluit ca la un moment dat Liviu a fortat-o sa faca amor cu el.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


Israela, dezvaluiri socante: "Liviu m-a obligat sa fac amor! Era baut"icon photo

Invitata la o emisiune TV, Israela a povestit un episod neplacut din intimitatea ei cu Liviu.

Israela, dezvaluiri socante: "Liviu m-a obligat sa fac amor! Era baut"

"Liviu m-a obligat să facem amor. Ştiam că este băut, dar cred că influenţa băuturii s-a agravat în timpul actului sexual. Am continuat circa 25 de minute, iar la el orgasmul nu mai venea. La o femeie după atâta timp începe să te doară. I-am zis să facem pauză, dar el nu a vrut. Mă ţinea. Până la urmă l-am împins. Nu am mai acceptat să fiu cu el în intimitate. Eu în domeniul sexului nu eram deschisă. Nu eram de acord cu sexul oral.", a spus Israela.
Israela, dezvaluiri socante: "Liviu m-a obligat sa fac amor! Era baut"

"Daca exista asa ceva intr-o relatie, eu le recomand femeilor sa plece. Israela trebuia sa ma lase atunci. Eu i-am spus. Stiam ca o luam pe un drum gresit", a spus Liviu.

"Eu, până să îl cunosc, eram foarte inhibată. Nu am făcut niciodată sex oral, de altele nu mai spun. Liviu nu m-a văzut niciodată în pielea goală.

Eu, cu primul meu soţ, am fost căsătorită 20 de ani. Nici el nu m-a văzut. Am avut un corp frumos, am fost o fată foarte frumoasă. Eu sunt o tipă pudică. Poate să ma simtă goală, dar nu trebuie să mă etalez în toată frumuseţea sau nefrumuseţea mea”,
a mai spus Israela.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Titlu secțiune