Vedete

Iubita lui Gheorghe Turda a dezvaluit de ce s-a indragostit de artistul de muzica populara! "Ii multumesc lui Dumnezeu pentru..."

Iubita lui Gheorghe Turda pare indragostita pana peste cap de artistul de muzica populara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Iubita lui Gheorghe Turda a dezvaluit de ce s-a indragostit de artistul de muzica populara! "Ii multumesc lui Dumnezeu pentru..."icon photo

Desi este o diferenta mare de varsta intre ei care pe alte femei probabil le-ar fi speriat, Nicoleta Voicu marturiseste ca este recunoscatoare pentru omul pe care l-a cunoscut si pe care il descopera in fiecare zi.

 

Iubita lui Gheorghe Turda si cantaretul de muzica usoara au mers la cimitirul unde sunt inmormantati mama si fratele artistului, s-au rugat si au aprins lumanari.

 

"Mă impresionează felul lui de-a fi, dincolo de ceea ce vede publicul pe scenă, este sensibil şi generos. Mă bucur că viaţa mi-a dat această şansă de a întâlni un om ca el. Când am aprins lumânări, mi-a spus: 'Hai să ne rugăm pentru noi: eu aprind pentru tine, tu aprinde pentru mine!'. Nu am cuvinte să-l pot descrie, aşa cum nu oricui îi este dat să îl cunoască şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care am acceptat prima invitaţie în oraş", a declarat Nicoleta Voicu pentru click.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune