Vedete

IUBITA lui Vladimir, declaratie neasteptata dupa ce Faimosul a castigat Exatlon si a anuntat ca doneaza premiul: "S-a lasat dus de val"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


IUBITA lui Vladimir, declaratie neasteptata dupa ce Faimosul a castigat Exatlon si a anuntat ca doneaza premiul: "S-a lasat dus de val"icon photo
 
Publicul a decis ca Vladimir Draghia merita sa fie primul castigator Exatlon Romania. Faimosul a ajuns in finala alaturi de Ionut Jaguarul, insa el este cel care a reusit sa castige mare premiu de 100.000 de euro, pe care a anuntat ca il doneaza in totalitatea copiilor bolnavi de cancer. 
 
Iubita lui, Alice, a scris pe contul lui Vladimir Draghia primele cuvinte oficiale despre donarea marelui premiu de 100.000 de euro.
 
"Aseara, visul meu s-a adeverit si al lui Vladimir s-a implinit: a zburat. A zburat in momentul in care, dupa cinci luni grele de competitie in conditii aspre, a aflat ca voi ati vrut ca el sa fie castigatorul Exatlon, editia 2018. O onoare pe care el nu poate decat sa o foloseasca pentru a aduce bucurie copiilor bolnavi de cancer. 
 
 
Lor le-au fost retezate aripile brusc, dar noi, toti ceilalti, putem gasi resursele de a darui acolo unde este nevoie. 
Cand sunteti ispititi sa faceti un bine, nu va feriti chiar daca pare departe de puterea voastra sa schimbati ceva. Vladimir s-a lasat dus de val cand i-a trecut prin minte ca daca va ajunge in finala si va castiga, va dona premiul celor care vor face bine cu el, iar gandul lui a dospit in el pana s-a materializat.
 
Va multumesc in numele lui pentru ca i-ati fost alaturi, ati crezut in el si i-ati dat sansa incredibila de a face un mare bine. 
Voi, alaturi de el, ati facut un mare bine. 
Mii de multumiri si speram ca experienta Exatlon v-a atins inimile macar o data. -Alice
#exatlonromania
#teamvladimirdraghia", este mesajul aparut pe pagina lui Vladimir Draghia. 
 
Vezi postarea pe kfetele.ro. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune