Vedete

Iubitul Denisei nu se poate impaca cu moartea iubitei sale: "Sta si plange ore intregi acolo"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Iubitul Denisei nu se poate impaca cu moartea iubitei sale: "Sta si plange ore intregi acolo"icon photo
Florin, barbatul alaturi de care Denisa Raducu ar fi trebuit sa paseasca in fata altarului, nu reuseste sa isi mai revina. Barbatul incearca sa revina la viata lui de odinioara, insa nu reuseste deloc, caci fiecare lucru si incapere din jurul lui ii aduc aminte de Denisa.

Iubitul Denisei nu se poate impaca cu moartea iubitei sale: "Sta si plange ore intregi acolo"

Potrivit Spynews, barbatul petrece ore in sir in camera in care Denisa si-a dat ultima suflare si sufera in tacere.
"Stă şi plânge ore întregi acolo, o iubeşte şi acum la nebunie. Totul îi aduce aminte de ea, şi dacă vede o floare pe marginea străzii îşi aminteşte de cum o răsfăţa pe Denisa. Nu am mai văzut, niciodată, o asemnea legătură cum a foste cea de dintre ei”, au marturisit apropiati ai familiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune