Vedete

Iubitul Mihaelei Borcea a facut puscarie pentru ca a primit o spaga de 2.400 de euro! Fostul politist Sorin Rap cerea banii si promitea angajarea in Jandarmerie! EXCLUSIV

Sorin Rap, actualul iubit al Mihaelei Borcea, a avut probleme cu legea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Iubitul Mihaelei Borcea a facut puscarie pentru ca a primit o spaga de 2.400 de euro! Fostul politist Sorin Rap cerea banii si promitea angajarea in Jandarmerie! EXCLUSIVicon photo

Dupa divortul de Cristi Borcea, Mihaela Borcea a avut o relatie cu Marian Toader, primarul comunei aradene Zabrani, dar cei doi s-au despartit in 2015. Ulterior, in viata Mihaelei a aparut Sorin Rap, soferul acesteia. Presa a publicat mai multe fotografii din care reiese ca cei doi se comporta ca un cuplu, cele mai recente fiind facute la o petrecere, acolo unde Mihaela Borcea si Sorin Rap au dansat intreaga noapte. (vezi cat de mult s-a igrasat Mihaela Borcea)

Actualul partener de viata al Mihaelei Borcea are un trecut tulbure. Sorin Rap a fost ofiter la IPJ Ilfov, dar a fost dat exclus din Politie. Pe 2 mai 2012, el a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu executare pentru pentru savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta.

A iesit din inchisoare dupa nici un an

Potrivit DNA, in 2010, Rap, impreuna cu un jandarm, le-a promis unor persoane ca le ajuta sa se angajeze in cadrul Jandarmeriei Romane, contra unei spagi de 2.400 de euro. Rap nu a stat mult la inchisoare. El a facut o cerere de liberare conditionata, aprobata de Judecatoria Gaesti pe 3 ianuarie 2013.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune