Vedete

Iulia Albu socheaza din nou! Si-a pus ochelari de cal si a iesit pe strada

Celebrul fashion-editor a reusit din nou sa socheze! Iulia Albu a iesit “la plimbare” cu noua ei pereche de ochelari. Surprinsi, oamenii au intors capul dupa ea pe strada!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Gabriela Grigoriev


Iulia Albu este poate cea mai extravaganta vedeta de la noi. Fashion-editorul face ce face si iese in evidenta oriunde s-ar afla, datorita stilului ei vestimentar.

Mai nou, Iulia si-a achizitionat o pereche de “ochelari de cal”, asa cum chiar ea ii numeste. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca pretul lor ajunge undeva la 300-400 de euro. "Ochelarii sunt Bless for Henrik Vibskov. A fost o licitatie in Anglia. Sunt case de licitatii online, eu asa i-am cumparat. Nu se gasesc la vanzare”, ne-a marturisit Iulia Albu.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune