Vedete

Iulia Vantur a purtat o tinuta INCITANTA la o prezentare de moda! Rochita vedetei i-a innebunit pe indieni

Iulia Vantur face sacrificii mari pentru a fi pe culmile succesului in India. Recent, vedeta a aparut intr-o prezentare de moda extreme de scurta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Iulia Vantur a purtat o tinuta INCITANTA la o prezentare de moda! Rochita vedetei i-a innebunit pe indieni
Fosta prezentatoare tv a dezvaluit ca a renuntat de multa vreme la rochiile scurte. Totusi, la prezentarea de moda a fost convinsa sa poate una. Se pare ca Salman Khan a convins-o pe Iulia sa poarte tinuta extreme de provocatoare.

“Nu m-am pregatit pentru lucrul acesta. Ce e de pregatit pentru asta?! Mi-au trimis cateva tinute si am ales sa port rochia scurta pentru ca m-au convins ei si prietenii mei. N-am mai purtat o rochie scurta de cand eram model. Am primit incredere, dragoste si bucurie. Ma culc foarte tarziu, dorm cam 4-5 ore. Fac sport, e nevoie. Sunt foarte multe femei care arata mult mai bine decat mine. Puteam sa fiu cea mai frumoasa femeie, cea mai buna din lume, dar depunde ce iti e scris. Trebuie sa fii pregatit sa iei taurul de coarne”, a declarant Iulia.

 

 

O postare distribuită de Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) pe

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune