Vedete

Iulia Vantur a purtat o tinuta INCITANTA la o prezentare de moda! Rochita vedetei i-a innebunit pe indieni

Iulia Vantur face sacrificii mari pentru a fi pe culmile succesului in India. Recent, vedeta a aparut intr-o prezentare de moda extreme de scurta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Iulia Vantur a purtat o tinuta INCITANTA la o prezentare de moda! Rochita vedetei i-a innebunit pe indieni
Fosta prezentatoare tv a dezvaluit ca a renuntat de multa vreme la rochiile scurte. Totusi, la prezentarea de moda a fost convinsa sa poate una. Se pare ca Salman Khan a convins-o pe Iulia sa poarte tinuta extreme de provocatoare.

“Nu m-am pregatit pentru lucrul acesta. Ce e de pregatit pentru asta?! Mi-au trimis cateva tinute si am ales sa port rochia scurta pentru ca m-au convins ei si prietenii mei. N-am mai purtat o rochie scurta de cand eram model. Am primit incredere, dragoste si bucurie. Ma culc foarte tarziu, dorm cam 4-5 ore. Fac sport, e nevoie. Sunt foarte multe femei care arata mult mai bine decat mine. Puteam sa fiu cea mai frumoasa femeie, cea mai buna din lume, dar depunde ce iti e scris. Trebuie sa fii pregatit sa iei taurul de coarne”, a declarant Iulia.

 

 

O postare distribuită de Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) pe

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune