Vedete

Iulia Vântur, primele declaraţii despre prezentatorul TV cu care a apărut de curând!

Iulia Vântur a surprins pe toată lumea atunci când a apărut în ipostaze care mai de care mai sexy alături de un prezentator TV indian, în timp ce toată lumea ştie că are o relaţie solidă cu celebrul actor Salman Khan.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Iulia Vântur, primele declaraţii despre prezentatorul TV cu care a apărut de curând! icon photo
 
În cadrul unei emisiuni TV, artista a ţinut să lămurească totul şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Maniesh Paul, care a prezentat o emisiune de dans, la fel ca şi ea. 
"Am făcut o piesă nouă aici în India, sunt aici cu unul dintre cei mai importanţi prezentatori din India, Maniesh Paul. Am lansat o piesă şi un clip ce pot fi văzute pe youtube. Avem multe pasiuni în comun, nu doar televiziunea, el a prezentat aici o emisiune, aşa cum am prezentat eu în România, despre dans, îi place muzica, este zodia Leului şi uite că fac proiecte mişto cu oamenii care au acestă zodie." a spus Iulia Vântur, într-o emisiune TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune