Biz

Cadoul superb pe care Iulia Vantur i l-a facut lui Salman Khan! De curand a fost ziua actorului! FOTO!

Prezentatoarea tv petrece din ce in ce mai mult timp alaturi de iubitul ei, Salman Khan, confirmand astfel zvonurile conform carora relatia lor s-ar indrepta spre o casatorie.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2017

 

Iulia Vantur petrece din ce in ce mai mult timp alaturi de iubitul ei, Salman Khan, confirmand astfel zvonurile conform carora relatia lor s-ar indrepta spre o casatorie.
Frumoasa romanca nu se multumeste insa doar cu statutul de iubita a lui Salman Khan, Iulia dorindu-si o cariera la Bollywood, dorinta de dragul careia munceste foarte mult. Ei bine, intre filmari si cursuri de actorie, protagonista noastra se distreaza din plin alaturi de partenerul ei de viata, de curand avand loc o petrecere grandioasa se ziua superstarului. Cel mai indragit actor indian a implinit 51 de ani inconjurat de familie si de prieteni dragi, iar cadourile au fost pe masura evenimentului. Prezentatoarea tv i-a daruit iubitului, printre altele, si o ie superba, lucrata manual, cu modele foarte greu de realizat.

Frumoasa romanca nu se multumeste insa doar cu statutul de iubita a lui Salman Khan, Iulia dorindu-si o cariera la Bollywood, dorinta de dragul careia munceste foarte mult.

Ei bine, intre filmari si cursuri de actorie, protagonista noastra se distreaza din plin alaturi de partenerul ei de viata, de curand avand loc o petrecere grandioasa de ziua superstarului.

Cel mai indragit actor indian (raspunsul genial pe care l-a dat cand a fost intrebat daca vrea copii) a implinit 51 de ani inconjurat de familie si de prieteni dragi, iar cadourile au fost pe masura evenimentului. Prezentatoarea tv i-a daruit iubitului, printre altele, si o ie superba, lucrata manual, cu modele foarte greu de realizat.

 

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X