Biz

EXCLUSIV! Iuliana Luciu are iubit milionar! I-a intrat in gratii lui Ioan Neculaie? Sora Nicoletei face drumuri tot mai dese la munte, conduce masini cu numar de Brasov si poarta accesorii de lux!

Iuliana Luciu nu s-a afisat la bratul vreunui barbat in ultima perioada, dar asta nu pentru ca nu are vreun iubit! Vedeta tv se iubeste, se pare, cu un milionar celebru din Brasov!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 26 ian 2016

Iuliana Luciu e pe cai mari! Desi pozeaza in femeie singura si fara obligatii, lucrurile nu stau asa, se pare, pentru sora Nicoletei Luciu care tace si face! Conform surselor din anturajul ei, Iuliana a ingrosat lista vedetelor care au fost rasfatate de milionarul Ioan Neculaie! Satena face drumuri dese la Brasov, schimba masinile o data la cateva luni si, mai nou, isi etaleaza si accesoriile de mii de euro pe care le-a primit cadou.Iuliana, mandra de noul ei ceas de fite

Iuliana conduce o masina cu numere de Brasov“Iuliana pleaca aproape in fiecare weekend la Brasov, in cercul ei de prietene se stie ca e cuplata cu un milionar celebru din Brasov si ca acela ar fi nimeni altul decat Ioan Neculaie. Recent, a primit cadou un ceas de fite, de aproape 10.000 de euro, cadou de la iubit. De o perioada, are din ce in ce mai multe lucruri costisitoare, pe care nu ezita sa si le etaleze, lucru pe care l-au observat si prietenele ei. Pe langa asta, Iuliana conduce acum o masina mai mare, nu ieftina, cu numere de Brasov. Probabil peste o perioada o va schimba, le schimba destul de des, dar toate au avut numere de Brasov. Oricum e discreta atunci cand e intrebata de viata personala…”, sustin surse din anturajul ei.

 

CITESTE SI...
print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X