Biz

Iuliana Tudor, atac la cantaretii care vor sa fie si prezentatori tv! “Nu cred in artistii-prezentatori! E meseria mea!” | DEZVALUIRI

Iuliana Tudor este prezentatoarea unor emisiuni extrem de apreciate de la TVR, ea lucrand in televiziunea publica de aproape 20 de ani.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 oct 2017

De curand, intr-un interviu acordat pentru vocea.bzi, prezentatoarea tv a vorbit despre pasiunea cu care isi face meseria, insa nu a rezistat tentatiei pe cantareti care vor sa-i “fure” meseria. 

“Cred ca meseria de televiziune si mai ales aceea de moderator nu poate fi alaturata cu alta. Ori esti prezentator de televiziune, iar eu asta am ales sa fiu pentru ca m-am simtit bine, ori esti cantareata sau artist. Nu cred – si am s-o spun ori de cate ori am prilejul – in artistii-prezentatori sau in prezentatorii-cantareti. Deci, nu cred ca se pot asocia atunci cand vrei sa faci in aceasta meserie un lucru care sa te reprezinte si sa faci performanta. Despre asta vorbim, nu a prezenta sezonier un program la o televiziune si a avea un contract si atat. Pentru mine, e meseria mea”, a precizat Iuliana Tudor.
 

In primavara, Iuliana Tudor a ramas fara emisiunea pe care o prezenta de mai multi ani la TVR, aceasta fiind scoasa din grila, si au existat fel de fel de zvonuri apropo si de prezentatoare. Insa, din aceasta toamna, ea a revenit pe sticla cu un nou proiect.

Cand nu este la TVR, Iuliana Tudor prezinta diverse spectacole de folclor, atat in Bucuresti cat si in tara. 

Vezi si imagini cu Tudor, baietelul Iulianei Tudor

print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X