Stiri

Jana Serban, matusa criminalei de la metrou, rupe tacerea! Adevarul este boala Magdalenei si tragedia petrecuta in Spania: "E mintala, e nebuna"

Matusa Magdalenei Şerban, femeia care a ucis o tanara, impingand-o sub metrou in statia Dristor 1 din Capitala, sustine ca ar fi auzit ca nepoata ei are probleme psihice. Femeia, in varsta de 66 ani, crede ca Dumnezeu i-a luat mintile Magdalenei, ea inchinandu-se de mai multe ori dupa ce a auzit de la vecini despre crima comisa de fiica fratelui ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Sursa: lupamea.roicon photo
Sursa: lupamea.ro
 
Jana Şerban, matusa Magdalenei, povesteste ca si-a vazut ultima data nepoata prin vara, insa nu a purtat cu aceasta o discutie. Femeia recunoaste ca Magdalena ar fi avut probleme psihice. “Am auzit ca s-ar fi imbolnavit de cap”, spune aceasta.
 
Cat despre fapta comisa de nepoata sa, craioveanca in varsta de 66 ani se inchina intr-una. “Nu am vazut la televizor. Imi spusera vecinii pe aici. Ca ar fi facut accident cu cineva, acum imi spusa o fata la magazin”, spune femeia inchindandu-se in timp ce aude de crima comisa de nepoata sa, Magdalena. Nici pe fratele ei, tatal Madalinei, Nicolae Şerban, nu l-a mai vazut de ceva timp. “Omul muceste si el pe unde poate, sta pe unde poate. A plecat de la ei ca s-a luat cu ei la cearta”, povesteste matusa Magdalenei despre relatia fratelui ei cu sotia si copiii acestuia. 
 
 
“Sunt impreuna, iar se impaca, iar se desparte, nu sunt despartiti asa definitiv”, a mai completat aceasta. Jana Şerban spune ca s-a certat si ea cu Magdalena. “M-am apucat si eu cu ea (n. red. cu Magdalena) ca nu era de treaba aici. Se apuca cu ma-sa, se apuca cu tac-su. Luasera o locuinta, care mai de care sa sada in ea, au avut si ei apartament si s-au impartit acolo. Nu ma bag la cumnata-mea si nici la frate-meu, nici la copiii lui”, a mai spus Jana Serban.
 
Nu poate sa o judece pe nepoata sa si nici nu stie ce pedeapsa ar trebui sa primeasca. “Nu a facut bine, manca-ti-as ochii, i-auzi Doamne. Pacat de Dumnezeu si de ea ca e tanara. Inseamna ca e mintala, ca e nebuna, ca un om sanatos nu ar face asa. Am si eu 66 ani, sunt batrana... soarta. Nu a fost casatorita, la scoala a fost. Meserie a avut, a fost si ospatara, a fost si la o brutarie. Dumnezeu stie ce merita. Dumnezeu a lasat-o rau. Ea crezi ca a fost constienta daca a ajuns in halul asta? Cine doreste raul la cineva? Mintea omului nu judeca”, a concluzionat Jana Serban, matusa Magdalenei Serban, potrivit Lupamea.ro. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune