Vedete

Jojo şi-a învins fostul soţ! Ce pensie alimentară trebuie să-i plătească

Jojo are motive de bucurie, întrucât actriţa a primit decizia judecătorilor în procesul pe care l-a avut cu fostul soţ, Ionuţ Grama.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 
 
 
Artista este acum în culmea fericirii, întrucât bărbatul este obligat de instanţă să achite o pensie de 1.500 de lei băieţelului care a rămas în grija mamei.
 
 
 ”Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata unei pensii de întreţinere lunare în suma lunară de 1.500 lei, în favoarea minorului G. A. I., începând de la data pronunţării prezentei hotărâri şi până la împlinirea de către copil a vârstei de 18 ani”, este decizia judecătorilor. 
Jojo şi Ionuţ Grama au divorţat în 2012, la doar un an de zile de când au devenit părinţii unui băieţel. Ulterior, artista şi-a găsit fericirea în braţele lui Paul Ipate, căruia i-a dăruit o fetiţă pe nume Zora la începutul anului.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune