Vedete

Jumatate de Romanie poate fi geloasa! Silvia a intrat in dressing-ul lui Alex Velea! Imagini in premiera din casa artistului! Un reportaj de senzatie, in gala "Bravo, ai stil!", sambata, de la 22.00, la Kanal D

In Gala de sambata, de la 22.00, “Bravo, ai stil!”, Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii, ajunge in casa lui Alex Velea si a Antoniei pentru a lua la bani marunti fiecare articol vestimentar al cantaretului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Jumatate de Romanie poate fi geloasa! Silvia a intrat in dressing-ul lui Alex Velea! Imagini in premiera din casa artistului! Un reportaj de senzatie, in gala "Bravo, ai stil!", sambata, de la 22.00, la Kanal Dicon photo

Entuziasmata si emotionata deopotriva, Silvia intra sfioasa in caminul vedetei, dar se face rapid comoda si incet, incet, incepe sa se simta ca pestele in apa atunci cand Alex Velea ii arata impresionanta garderoba.

Artistul ii marturiseste de unde are aceasta pasiune pentru haine si de la cine a mostenit-o.
“Cand eram copil, pe vremea cand aveam in jur de 13-14 ani, am vandut haine pe care le luam de la second-hand sau din targ. Tatal meu este, de asemenea, foarte pasionat de haine”, dezvaluie acesta.

 


Si pentru ca gluma se ingrosa si Silvia voia sa afle povestea fiecarui articol vestimentar, Alex Velea a apelat la un ajutor de nadejde pentru a o scoate pe Silvia din casa.
“Tati, haide sa o dam pe tanti afara pentru ca incearca fel si fel de lucruri!”, ii spune Alex Velea micutului Dominic, moment in care copilul o apuca de mana si o conduce catre usa apartamentului.

Urmariti un material incendiar cu Alex Velea si Silvia Popescu, difuzat in aceasta Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”, de la ora 22:00, la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune