Biz

EXCLUSIV | Jurnalista de la Antena 1, moarta in Ajun de Craciun, fusese implicata intr-un alt accident auto in urma cu o saptamana! Ea conducea doar masini hidramate! Ireal, a avut semne dar nu a stiut sa le inteleaga sensul!

Duminica, pe 27 decembrie, sute de persoane, prieteni, rude si colegi de serviciu, au mers la Focsani pentru a o conduce pe ultimul drum pe Iuliana Gatej, „Fluturica”, tanara jurnalista care si-a pierdut viata in noaptea Ajunului de Craciun.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 29 dec 2015

Iuliana Gatej era alintata Fluturica de colegii saiS-a plans mult, s-au aprins lumanari, s-au rememorat clipe petrecute impreuna, iar prietenii si colegii Fluturicai au incercat pe cat posibil sa fie alaturi de familia ei greu incercata. Cu toate acestea, nimeni nu a indraznit sa vorbeasca despre avertizarile primite de Fluturica inainte de accident. Semnale clare ce parca o atentionau pe tanata jurnalista sa fie prudenta, dar pe care, in nebunia zilelor de dinainte de Craciun, ea nu a stiut sa le descifreze, sa le inteleaga si sa actioneze in asa fel incat sa opreasca dezastrul care, probabil, ii fusese scris in destin.

Iuliana Gatej a fost reporter la Realitatea TV, Antena 3 si ObservatorWOWbiz.ro a aflat ca inainte cu cateva zile de producerea evenimentului nefericit in urma caruia si-a pierdut viata, Fluturica fusese implicata intr-un alt accident auto. Acesta avusese loc in Capitala, cu o saptamana inainte de cel fatal petrecut in Noaptea de Ajun, Iuliana tamponandu-se pe strazile din Bucuresti cu un alt autovehicul aflat in trafic. La volanul celeilalte masini se afla tot o femeie si, cel mai probabil, soferite s-au inteles amiabil. Fluturica avea doar 30 de aniUlterior, Fluturica si-a dus autoturismul la service ca sa ii fie reparat, dar pentru ca dorea sa ajunga acasa, la Focsani, de Craciun, i-a cerut fratelui sau ajutorul. Acesta s-a dat peste cap si i-a procurat surorii sale de o masina Range Rover hidramata, Iuliana nestiind sa conduca manual! Masina cu pricina avea sa o duca, insa, spre moarte, jurnalista izbindu-se cu ea de un copac aflat pe margina drumului. Asa arata masina Fluturicai dupa ce a derapat pe sosea si s-a izbit de un pomDin aceasta cauza, fratele Iulianei Gatej a ajuns acum sa se simta vinovat de moartea ei, el fiind cel care i-a oferit alta masina cu ajutorul careia sa se deplaseze pana urma sa fie reparat atutoturismul ei. Din cate se pare, fratele Iulianei isi reproseaza ca daca nu gasea o masina, Fluturicai ar fi fost nevoita sa vina acasa cu trenul si sora lui ar fi fost acum in viata.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X