Biz

EXCLUSIV | Jurnalista de la Antena 1, moarta in Ajun de Craciun, fusese implicata intr-un alt accident auto in urma cu o saptamana! Ea conducea doar masini hidramate! Ireal, a avut semne dar nu a stiut sa le inteleaga sensul!

Duminica, pe 27 decembrie, sute de persoane, prieteni, rude si colegi de serviciu, au mers la Focsani pentru a o conduce pe ultimul drum pe Iuliana Gatej, „Fluturica”, tanara jurnalista care si-a pierdut viata in noaptea Ajunului de Craciun.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 29 dec 2015

Iuliana Gatej era alintata Fluturica de colegii saiS-a plans mult, s-au aprins lumanari, s-au rememorat clipe petrecute impreuna, iar prietenii si colegii Fluturicai au incercat pe cat posibil sa fie alaturi de familia ei greu incercata. Cu toate acestea, nimeni nu a indraznit sa vorbeasca despre avertizarile primite de Fluturica inainte de accident. Semnale clare ce parca o atentionau pe tanata jurnalista sa fie prudenta, dar pe care, in nebunia zilelor de dinainte de Craciun, ea nu a stiut sa le descifreze, sa le inteleaga si sa actioneze in asa fel incat sa opreasca dezastrul care, probabil, ii fusese scris in destin.

Iuliana Gatej a fost reporter la Realitatea TV, Antena 3 si ObservatorWOWbiz.ro a aflat ca inainte cu cateva zile de producerea evenimentului nefericit in urma caruia si-a pierdut viata, Fluturica fusese implicata intr-un alt accident auto. Acesta avusese loc in Capitala, cu o saptamana inainte de cel fatal petrecut in Noaptea de Ajun, Iuliana tamponandu-se pe strazile din Bucuresti cu un alt autovehicul aflat in trafic. La volanul celeilalte masini se afla tot o femeie si, cel mai probabil, soferite s-au inteles amiabil. Fluturica avea doar 30 de aniUlterior, Fluturica si-a dus autoturismul la service ca sa ii fie reparat, dar pentru ca dorea sa ajunga acasa, la Focsani, de Craciun, i-a cerut fratelui sau ajutorul. Acesta s-a dat peste cap si i-a procurat surorii sale de o masina Range Rover hidramata, Iuliana nestiind sa conduca manual! Masina cu pricina avea sa o duca, insa, spre moarte, jurnalista izbindu-se cu ea de un copac aflat pe margina drumului. Asa arata masina Fluturicai dupa ce a derapat pe sosea si s-a izbit de un pomDin aceasta cauza, fratele Iulianei Gatej a ajuns acum sa se simta vinovat de moartea ei, el fiind cel care i-a oferit alta masina cu ajutorul careia sa se deplaseze pana urma sa fie reparat atutoturismul ei. Din cate se pare, fratele Iulianei isi reproseaza ca daca nu gasea o masina, Fluturicai ar fi fost nevoita sa vina acasa cu trenul si sora lui ar fi fost acum in viata.

print
Stiripesurse.ro
Acestea sunt semnele care ne avertizeaza ca ficatul nostru este bolnav! Nu sta asa, daca toate semnele iti arata ca ai probleme cu ficatul! Altfel, se ajunge la ciroza
Acestea sunt semnele care ne avertizeaza ca ficatul nostru este bolnav! Nu sta asa, daca toate semnele iti arata ca ai probleme cu ficatul! Altfel, se ajunge la ciroza
X