Vedete

Kamara, acuzat ca si-a obligat sotia sa faca videochat! Declaratia neasteptata facuta de o colega de studio: "In pauze mi-a spus ca el..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Kamara, acuzat ca si-a obligat sotia sa faca videochat! Declaratia neasteptata facuta de o colega de studio: "In pauze mi-a spus ca el..."icon photo
 
Kamara este acuzat ca si-a indrumat sotia sa faca videochat. Artistul neaga, insa sustine ca nici nu o judeca pe Oana pentru alegerea facuta. 
 
"Eu nu am dus-o de mana. Idee este urmatoarea: eu nu am dus-o pe ea de mana, asta nu inseamna ca o condamn pentru ce a facut, din postura ei de mama o inteleg. Am stiut de la bun inceput. Locuiam impreuna. Oricum nu mai aveam ideea de a continua impreuna ca si cuplu. Din punctul meu de vedere, eu nu as indemna lumea sa se duca spre aceasta meserie. Nu mai era de competenta mea, eu m-am sfatuit cu ea cu foarte multe lucruri, si daca as fi putut sa o indemn sa faca anumite lucruri era inca cu mine", a spus Kamara. 
 
 
"Aveam niste pauze si ne intalneam toate. Nu stiam de problemele ei de acasa. Niciodata nu a spus. A spus ca el i-a sugerat sa faca videochat. Asa a spus ea", a spus Anca, colega de videochat a Oanei. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune