Vedete

Kanal D, locul II cu serialul “Dragoste si ura”- Peste un milion de telespectatori au urmarit aseara primul episod al serialului

Joi, 11 ianuarie, primul episod al serialului “Dragoste si ura” a pozitionat Kanal D pe podium, asigurand pozitia secunda statiei, in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Kanal D, locul II cu serialul “Dragoste si ura”- Peste un milion de telespectatori au urmarit aseara primul episod al serialuluiicon photo
Primul episod al noii productii turcesti, “Dragoste si ura” a situat Kanal D pe locul II in clasamentul audientelor, pe targetul National, cu 6,5% puncte de rating si 13,3% cota de piata, conform Kantar Media Romania.


Peste 1 milion de telespectatori (1.168.000) au urmarit aseara “Dragoste si ura”,  minutul de aur fiind inregistrat la 21:49, cand 1.408.000 privitori urmareau povestea de dragoste dintre Ali si Mavi, protagonistii serialului.


Nu ratati astazi, de la ora 20:00, fascinanta poveste de dragoste din serialul „Dragoste si ura”. Telespectatorii vor putea urmari serialul preferat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune