Biz

Kate Middleton şi Prinţul William, anunţ de ultimă oră! Când vor deveni părinţi pentru a treia oară!

Kate Middleton şi Prinţul William trăiesc cele mai fericite momente şi se pregătesc să devină părinţi pentru a treia oară. Mai mult de atât, în urmă cu puţin timp,cei doi au anunţat când va veni pe lume bebeluşul.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 oct 2017

Astfel, conform unei declaraţii oficiale, Prinţul William şi Ducesa de Cambridge vor deveni părinţi pentru a treia oară în luna aprilie a anului viitor.

Kate Middleton este însărcinată în 12 săptămâni, cu cel de-al treilea copil al cuplului, şi şi-a făcut prima apariţie publică după anunţarea sarcinii în urmă cu o săptămână. Îmbrăcată într-o rochie albastră, alături de prinţii William şi Harry, ducesa de Cambridge a participat la o recepţie ţinută la Palatul Buckingham.

Ducesa nu a mai apărut în public în ultima perioadă deoarece suferă de disgravidie („Hyperemesis gravidarum”), o formă severă de greaţă şi vărsături în timpul sarcinii, care este mult mai gravă decât toxicoza obişnuită din timpul gravidităţii, pe care femeile o simt de obicei dimineaţa.


Kate Middleton şi Prinţul William s-au căsătorit în 2011 şi au împreună doi copii - Prinţul George de Cambridge şi Prinţesa Charlotte de Cambridge.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X