Biz

Kemal se intoarce dornic sa se razbune pe Nihan! Ce se va intampla azi in "Dragoste infinita" le va da vietile tuturor peste cap! Nu rata serialul fenomen de la ora 20.00, la Kanal D

Mana care i se intinde lui Nihan pentru a fi scoasa din apele Stramtorii Bosfor, unde era cat pe ce sa isi gaseasca sfarsitul, va darama zidul de timp cladit de ea. Amintirile ii soptesc neincetat numele iubirii, iar inima o indeamna sa ia urma lui Kemal.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Kemal soseste la Istanbul in postura de cel mai puternic rival al lui Emir Kozcuoglu. Tanarul nu poate trece peste socul revederii lui Nihan. In ciuda celor cinci ani care au trecut, rana sa este vie, iar mania este mare. Kemal ar vrea ca licitatia pentru care a venit la Istanbul sa aiba loc cat mai repede si sa se intoarca in Zonguldak. 

Leyla este singura care sesizeaza dorinta ascunsa de razbunare a lui Kemal. Aceasta il avertizeaza sa nu cumva sa faca vreo greseala.

Nihan isi asculta glasul inimii si merge la adresa unde stie ca-l va gasi pe Kemal, la Leyla. Chiar daca Nihan vrea sa-i spuna totul lui Kemal, marele secret din trecutul ei este un obstacol. Insa disperarea lui Nihan reaprinde focul in sufletul lui Kemal.  

Revenirea in Istanbul a lui Kemal provoaca o mare bucurie familiei sale, care  incearca sa mentina echilibrul delicat dintre acesta si fratele sau mai mare, Tarik. Pe de alta parte, nu trece mult si Kemal afla de relatia dintre Zeynep, sora sa si Nihan.  Acesta nu este singurul secret al surorii sale. 

Nihan continua sa joace rolul de fata fericita fata de fratele ei, Ozan, insa noile reguli impuse de Emir referitoare la casatoria aranjata o pun intr-o situatie fara iesire.
Intalnirea dintre Emir si Kemal are loc cu „sabiile scoase”. In acest timp, toate temerile lui Nihan se adeveresc cand afla de sosirea lui Kemal la Istanbul. De fiecare data cand Nihan si Kemal se vor privi in ochi, un nou nod al dragostei lor infinite se leaga. 

La masa de licitatie, Emir il subestimeaza pe Kemal, care  isi va taxa rivalul fara mila. Victoria lui Kemal va insemna inceputul unui nou razboi din partea lui Emir. Pe cand Emir incearca sa-l  atace din toate partile, Kemal va intra spectaculos in vietile tuturor.
Nu ratati un nou episod din „Dragoste infinita”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.
 

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X