Vedete

Kyle Minogue iubeşte din nou! Incredibil cine este bărbatul care i-a cucerit inima

La doar câteva luni după ce a anunţat că s-a despărţit de logodnicul ei, Kyle Minogue pare să iubească din nou, conform presei internaţionale, iar bărbatul care i-a cucerit inima are sânge ”albastru”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 

Kyle Minogue iubeşte din nou! Incredibil cine este bărbatul care i-a cucerit inimaicon photoConform presei australiene, se pare că artista în vârstă de 48 de ani zâmbeşte din nou, fiind implicată într-o relaţie cu prinţul Andrew al Marii Britanii.

Se pare că artista şi fratele prinţului Charles au devenit, în ultima perioadă, de nedespărţit, Mai mult de atât, se pare că prinţul Andrew ar fi fost cel care ar fi căutat-o pe artistă, iar de atunci cei doi petrec mult timp împreună.

Kyle Minogue iubeşte din nou! Incredibil cine este bărbatul care i-a cucerit inima

Kyle Minogue a rupt logodna cu actorul britanic Joshua Sasse şi a anunţat asta printr-un mesaj pe Instagram. Artista de origine australiană l-ar fi dat afară din casa sa din Vestul Londrei pe logodnicul în vârstă de 29 de ani, după ce acesta s-ar fi apropiat mult prea mult de actriţa spaniolă, Marta Milans, 34 de ani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune