Actual

L-a facut cu ou si cu otet! Ce i-a spus Mara Banica barbatului care si-a lasat de 2 ori gravida fiica minora?! "Nu fi obraznic! Daca mai ai vreun..."

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 8 nov 2017

Caz revoltator in Romania! Un tata a intretinut relatii intime cu propria lui fiica in varsta de 15 ani, iar fata a ramas insarcinata. Nu o data, ci de doua ori, fiind supusa si unei intreruperi de sarcina.

Dupa ce a aflat de fapta comisa de barbat, Directia pentru Protectia a Copilului a luat-o pe tanara de acasa, impreuna cu fratii si surorile sale. Virgil, tatal de 40 de ani care a intretinut relatii intime cu copilul sau, a venit in platoul unei emisiuni pentru a-si apara cazul.

Reactiile, insa, au fost toate impotriva lui. Extrem de revoltata a fost Mara Banica, care l-a pus aspru la zid."Daca mai ai vreun rest de minte in cap, ia decizia sa te duci sa te autodenunti la politie. Prima mea intrebare a ce varsta au fetele tale si la ce varsta o sa te culci cu ele.
Tu ai venit la televizor sa plangi dupa fata de 15 ani care a ajuns la Directia de Protectie a Copilului, in loc sa plangi dupa ceilalti copii pe care nu ii mai ai?
Nu fi obraznic! Suntem departe in Europa asta, cu natii de oameni ca tine.
Eu nu pot sa am compasiune pentru dumneata, ca am copil acasa!"
, a spus Mara.

"Imi pare rau, normal ca imi pare rau, doamna Mara. Dar ce pot sa fac, acum faptul e consumat", i-a raspuns barbatul.
 

print
Stiripesurse.ro
Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
X