WOW

DEZVALUIRI | La asta nu te-ai fi gandit! Andreea Balan frecventeaza sex shop-urile! Habar n-ai ce cumpara si mai ales... la ce le foloseste

Andreea Balan a fost, o buna perioada, clienta a sex shop-urilor, spre uimirea fanilor ei.
STIRILE
WOW
Publicat Sâmbătă, 12 Martie 2016 00:00

Andreea Balan e una dintre cele mai complete artiste de la noi! In show-urile sale, artista si dansatoarele ei schimba peste 10 tinute si abordeaza mai multe stiluri de dans, creand astfel un spectacol. Tocmai din acest motiv are in jur de 5 concerte pe saptamana.

Ca show-urile ei sa iasa ca la carte, Andreea investeste foarte multi bani in costumatii si accesorii pentru ea si dansatoarele ei. Multe dintre ele sunt facute de ea, altele sunt achizitionate la diverse magazine sau chiar de la sex shop-uri!

“Andreea comanda pe internet, intr-o perioada, multe costumatii sexy, din latex si nu numai pentru ea si dansatoarele ei, bice, catuse, tot felul de accesorii pentru scena. Toate le lua de la sex shop-uri, de pe internet. Investeste mereu in show-urile ei, si o data la cateva luni schimba costumatiile si ele ei, si ale dansatoarelor”, sustin surse din showbiz.

print
Pe cine praznuiesc astazi toti credinciosii din intreaga lume - Este sarbatoare mare in lumea ortodoxa
Pe cine praznuiesc astazi toti credinciosii din intreaga lume - Este sarbatoare mare in lumea ortodoxa
X