Vedete

La Exatlon a stat mereu departe de conflicte, dar acum a spus adevarul! Lupu a facut dezvaluiri despre concurentii de la Faimosi si Razboinici

La Exatlon a fost mereu un tip pasnic, a stat departe de certuri si conflicte, dar azi Lupu le-a facut caracterizari concurentilor din echipa Faimosilor si cea a Razboinicilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


La Exatlon a stat mereu departe de conflicte, dar acum a spus adevarul! Lupu a facut dezvaluiri despre concurentii de la Faimosi si Razboiniciicon photo
"Trebuia sa fii foarte calm la Exatlon, sa calculezi fiecare pas pe care il faci. Ionut m-a facut sa ma simt exclus. El a fost probabil singurul care nu a vrut sa imi acorde vreo sansa. El a dus greul inainte. El nu a putut sa ma primeasca cu caldura. Cred ca i-a fost un pic teama de mine.

Ionut m-a ajutat, ce-i drept. El si echipa mi-au spus ce sa fac, cum sa concurez in timpul probelor", a spus Lupu la Teo Show.

"Tipetele sunt cele mai importante. Fara ele, noi ajunsesem sa pierdem in ultima perioada. Concurentul are nevoie de energia tuturor.

Mamei ii datoram totul. Ne-a crescut frumos, ne-a invatat sa fim respectuosi, amandoi ne dorim sa ajungem departe. Daca se poate in Bucuresti, ar fi bine. Daca nu, o sa facem scoala de parkour la Ploiesti. Prima intrebare pentru fratele meu a fost ce trebuie sa fac sa scap de teama de camerele de luat vederi. Nici acum nu m-am vindecat de aceasta teama. Mi-a spus sa fiu sincer, sa fiu eu, sa arat ce pot sa fac. Toti oamenii ma felicita, nu am auzit nimic de rau, multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase. As schimba proba in care am pierdut proba pentru imunitate. Daca am fi castigat, nu as mai fi plecat", a mai declarat Lupu.

Bursucu l-a rugat pe fostul concurent de la Exatlon sa spuna cateva cuvinte despre concurentii care sunt acum in Republica Dominicana.


Alexandru- foarte destept
Alina- este o persoana care stie sa manipuleze oamenii
Ionut- agitat
Stefan- calm, foarte calm
Mariana- o eroina. Pentru varsta pe care o are si pentru tot ce a reusit sa arate la Exatlon. Nimeni nu se astepta sa ajunga atat de departe.
Anca- certareata

Anca Surdu- rapida
Anda Adam- curajoasa
Andrei Stoica- o forta extrema
Catalin Cazacu- agil. E accidentat, dar foarte agil
Diana Belbita- luptatoare
Diana Bulimar- placintica. Puncteaza cand aude acest cuvant
Giani Kirita- vocea Exatlon
Vladimir Draghia- Delfinul. Inoata perfect!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune